PRACA W LOGISTYCE NA MAGAZYNIE
MIEJSCE PRACY: Holandia
Wymagania :
â–ºdobra znajomość języka angielskiego lub niemieckiego
â–ºmile widziane prawo jazdy kat. B.
Opis stanowiska :
â–ºprzyjmowanie i zbieranie zamówień przychodzących z internetu
â–ºpraca przy pakowaniu różnego rodzaju artykułów (np. książki, pudełka, płyty DVD, mp3, czasopisma, ramki, kartki, upominki, etc.)
â–ºpraca przy kodowaniu i etykietowaniu towaru
Oferujemy :
â–ºkontrakty min. pół roku z możliwością przedłużenia,
â–ºdobre wynagrodzenie,
â–ºzakwaterowanie,
â–ºubezpieczenie,
â–ºtransport lokalny,
â–ºtani transport międzynarodowy,
â–ºopiekę polskich rezydentów
â–º pracę w stabilnej i renomowanej firmie
Dodatkowe informacje:
OSOBY ZAINTERESOWANE PROSIMY O PRZESYŁANIE SWOICH APLIKACJI W JĘZYKU ANGIELSKIM LUB NIENIECKIM NA ADRES E-MAIL
praca@twojaszansa.eu
Z DOPISKIEM "PRACA W LOGISTYCE".
APLIKACJE W JĘZYKU POLSKIM NIE BĘDĄ ROZPATRYWANE.
PRACODAWCA ZASTRZEGA SOBIE PRAWO DO ODPOWIEDZI TYLKO NA WYBRANE ZGŁOSZENIA.
APLIKACJE MUSZĄ ZAWIERAĆ KLAUZULĘ DOTYCZĄCĄ OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH O PONIŻSZEJ TREŚCI:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. nr 101, poz. 926 z późn. zm.) przez T&S Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Opolu przy ul. Krakowskiej 31, dla celów związanych z pośrednictwem w poszukiwaniu pracy u pracodawców zagranicznych. Jednocześnie oświadczam, iż świadomie i dobrowolnie wyrażam zgodę na udostępnianie podanych przeze mnie danych dla potrzeb Spółki T&S Group oraz posiadam wiedzę na temat przysługujących mi praw do wglądu, uzupełniania, poprawiania oraz żądania usunięcia moich danych, a tym samym prawa administratora do usunięcia tych danych bez mojej zgody- zgodnie z przepisami w/w ustawy."
Kontakt:
- Bezpłatna infolinia : 0 800 88 77 66 lub 0 800 88 20 20
- Telefoniczna obsługa klienta: 077 456 16 05 lub 077 456 16 06
- Osobiście- biuro T&S Group w Opolu przy ul. Krakowskiej 31
- Internetowo-
www.tnsgroup.pl